Vi utökar nu vårt erbjudande inom lagersystem genom ett nytt samarbete med Ongoing Warehouse. Ongoings webbaserade lagersystem är integrerat med ett stort antal av de vanligast förekommande systemen för e-handel på marknaden. Vi har nu under hösten startat och testat ett par e-handelsuppdrag med Ongoings lättanvända webbaserade system och både vi och våra e-handelskunder är mycket nöjda med resultatet.

Vi ser framför allt följande fördelar med systemet Ongoing Warehouse för våra e-handelskunder/varuägare:

 1. Färdiga integrationer
  Integrationer ger dig bra nytta då mycket manuellt jobb försvinner, men också att det minskar ledtider samt risken för fel. Ongoing har redan utvecklat integrationer till de mest förekommande affärssystemen, webbshopparna och transportadministrativa systemen i Norden. Har ni något av dessa system går det snabbt och enkelt att integrera med Ongoing. Detta sparar er tid och pengar eftersom integrationen redan är gjord!

 2. Öppet och väldokumenterat API (tekniskt gränssnitt)
  Ongoing har ett standardiserat gränssnitt för integrationer, så kallat API. Detta gör det möjligt för vilket externt system som helst att skicka och hämta information från Ongoing. Antingen kan den angränsande systemleverantören göra integrationen genom att använda API:t eller så kan du anlita en konsult, alternativt låta en egen utvecklare göra integrationen. Detta innebär att vilken aktör som helst med systemkunskap snabbt och enkelt kan integrera ett system med Ongoing.

 3. Det går snabbt och enkelt att sätta upp en effektiv hantering av dina varor
  Ongoing Warehouse är ett standardsystem som under de senaste tio åren skaffat sig omfattande systemkompetens att effektivt sätta upp olika typer av varuflöden. I Ongoing finns således de standardfunktioner och standardkomponenter som behövs för att snabbt och effektivt få upp de vanligaste varuflödena. Detta gör att du till en låg kostnad kan få en effektiv hantering av dina varor i Ongoings lager. 

 4. Du har total koll på dina varor 24/7 genom kund-login
  Eftersom Ongoing är webbaserat, kan du när som helst logga in i systemet för att få all relevant info om dina varor. Detta är en stor fördel för dig. Du slipper onödig och tidskrävande kommunikation med Ongoing eller Proflog om du undrar över något eller snabbt behöver information eftersom du själv har tillgång till systemet. Du kan till exempel se lagersaldo, övervaka och följa upp ordrar och se track & trace. Du har också möjlighet att se olika typer av statistik för att till exempel följa upp att hanteringen av dina varor sker effektivt. En annan fördel är att du har full spårbarhet, vilket till exempel är bra om dina produkter kräver serienummer- eller batchhantering.

 5. Trygghet i att dina varor körs i ett beprövat, marknadsledande WMS-system
  För dig som varuägare är det tryggt att dina varor körs i ett beprövat system som används av ett mycket stort antal företag i Sverige och Norden. Ongoing Warehouse är det mest använda lagersystemet i Norden med cirka 3 000 varuägares godsflöden som dagligen körs i systemet och flera tusen personer använder systeme. IT-företaget Ongoing Warehouse AB som står bakom systemet är helt specialiserat på lagersystem och har funnits i tio år. Bolaget växer stadigt med bra lönsam och utvecklar löpande nya funktioner och förbättringar i systemet.

Läs mer om Ongoing Warehouse på www.ongoingwarehouse.se