Om Proflog

Vi har koll på läget

Med över 30 års erfarenhet av logistiklösningar har vi genom åren samlat på oss värdefull kunskap som gör att vi kan erbjuda kundanpassade lösningar beroende på typ av kund och marknad.

Sedan 1989

Vi erbjuder effektiva logistiklösningar efter våra kunders behov. Uppdragsgivarna är tillverkande företag, e-handel, grossister och butikskedjor som alla kan dra nytta av vår effektivitet och kompetens. Proflog är en verksamhet inom Förlagssystem med erfarenhet av 3PL-tjänster till bokbranschen sedan 1989. Vår kapacitet är 44 000 m2 lager i Falun med 250 medarbetare, 2 stycken sorteringsmaskiner, 4 stycken packmaskiner, 70 000 pallplatser och 100 000 plockplatser.

Vi vill alltid verka nära våra kunder för att skapa kreativa och effektiva processer. Resultatet blir en anpassad och prisvärd logistiklösning för just din verksamhet. Eftersom vi alltid utvecklar våra tjänster och har en vilja att befinna oss i framkant i vår bransch kan du tryggt lita på att din logistikmetod blir den bästa så du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Kvadratmeter lager
Pallplatser
0
Plockplatser

VD har ordet

Med över 30 års erfarenhet av logistiklösningar inom bokbranschen har vi genom åren samlat på oss värdefull kunskap som gör att vi kan erbjuda kundanpassade lösningar beroende på typ av kund och marknad. Under varumärket Proflog har vi samlat en rad tjänster riktade mot e-handel. 

Logistik är ett hantverk, och vi är proffs på just detta, därav namnet! Jag välkomnar dig att ta kontakt med oss, du får ett personligt bemötande, från första kontakten. Detta är mitt löfte!

Harold Op het Veld
VD / CEO

Partners

Genom nära samarbeten med branschledande leverantörer kan vi erbjuda vattentäta lösningar som effektiviserar flödena för våra kunder. Om våra kunder är nöjda är vi nöjda. Frakt och logistik innebär många gånger stora utmaningar och därför är det viktigt att kunna lite på sina leverantörer och partners – det kan vi! Nedan har vi samlat ett axplock av våra leverantörer och partners.

Scroll to Top