Proflog Magazine

BluebirdOptics

Baserat på egen erfarenhet och kunskap har de skapat produkter som håller absolut högsta kvalitet.

Allt började på berget

Källa: www.bluebirdoptics.com

Med bakgrund som skid- och snowboardinstruktörer har personerna bakom varumärket BluebirdOptics spenderat mycket tid på berget och vet vad som krävs av utrustningen. Baserat på egen erfarenhet och kunskap har de skapat  produkter som håller absolut högsta kvalitet kombinerat med de bästa funktionerna.

2012 Startade Robin Eriksson Aktiebolaget Steezey AB och varumärket BluebirdOptics. Sedan dess har bolaget jobbat hårt på att ta fram produkter som skid/snowboardåkare idag är i behov av på berget – googles med ett stort synfält, enkla linsbyten och en funktionell design.

”Vi jobbar ständigt för att bli bättre och vi blir aldrig nöjda. Vi blickar framåt och letar konstant efter sätt att bli bättre. Vi är ett litet företag har vi stora visioner och satsar 100% på att driva vårt varumärke framåt, följ oss gärna på vår resa!”

Ingenting är omöjligt

”BluebirdOptics drevs av mig och min kollega Rikard under de första åren, mest som ett sidoprojekt. Men sedan en tid tillbaka satsar vi helhjärtat på detta projekt och kör nu heltid. Vi säljer även solglasögon, mössor och kepsar och har stora planer för framtiden. Så håll ögonen på Bluebird, det kommer bli en fantastisk resa!

Det finns ett citat av en annan kille från Dalarna som jag verkligen försöker leva efter: “Ingenting är omöjligt” – Gunde Svan

Foto: www.bluebirdoptics.com

Foto: www.bluebirdoptics.com

Ökad efterfrågan

Proflog lagerhåller och administrerar idag BluebirdOptics produkter och skickar dagligen leveranser till kunder över hela Norden. Driver du en e-handel och vill veta hur Proflog kan effektivisera er verksamhet också? Kontakta oss så berättar vi mer, självklart erbjuder vi en kostnadsfri offert.

Rulla till toppen
Scroll to Top