Proflog Magazine

Tibber – Det smarta elbolaget

Allt startade med ett par klimatmedvetna tech-entusiaster som ville ge elbranschens dinosaurier en ärlig match.

Sikta mot stjärnorna

Källa: www.tibber.com

Efter flera år inom elbranschen hade Daniel Lindén och Edgeir Vårdal Aksnes full koll på elbolagens största intresse; att sälja mer el för att tjäna mer pengar. Detta kändes minst sagt kontraproduktivt då en minskning av elförbrukningen istället skulle gagna alla inblandade, inte minst vår planet. De enda som förlorar på detta upplägg är (behöver vi ens säga det?) elbranschens dinosaurier.

Allt startade alltså med ett par klimatmedvetna tech-entusiaster. Nu är består bolaget av fler än 60 personer som tillsammans jobbar med att skapa rättvisa i branschen. Bolaget har idag kontor i Berlin, Førde, Helsingfors och Stockholm. Sedan Tibber grundades 2016 har bolaget hjälpt hundratusentals kunder att sänka sin elförbrukning (och elräkning) varje månad. Tibber är ett rätt annorlunda elbolag som erbjuder ett smartare elavtal i Sverige, Norge och Tyskland. Tibber meddelar även att de självklart endast sysslar med el som är från 100% förnybara källor.  

Utvalda produkter

Tibber Store finns ett väl utvalt utbud av Power-ups och smarta prylar som kan hjälpa konsumenterna att dra ner på elförbrukningen ännu mer. ”Våra kunder kommer med önskemål om både produkter och integrationer i appen och vi gör allt för att uppfylla deras önskan!”

Proflog lagerhåller och administrerar idag Tibbers produkter och skickar dagligen leveranser till kunder över hela Norden. Driver du en e-handel och vill veta hur Proflog kan effektivisera er verksamhet också? Kontakta oss så berättar vi mer, självklart erbjuder vi även en kostnadsfri offert.

Foto: www.tibber.com

Rulla till toppen
Scroll to Top